Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heeft iemand contact met Boudewijn Polane van LTE Breda?
#1
Ik heb een fietsstandaard bij hem besteld, maar ik vind het allemaal maar raar gaan. Ik vraag me af of het wel goed met hem gaat.

Liggende  groeten!
Antwoord }
Bedankt door:
#2
Woont iemand van het forum bij hem in de buurt? Misschien binnenkort even checken.

Ik ben 1x bij hem geweest. Verder ken ik hem eigenlijk niet.
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  Challenge Fujin SL I -  GreenSpeed AERO

http://roeifietsen.blogspot.nl/
Antwoord }
Bedankt door:
#3
Ik heb bij hem kennis gemaakt met ligfietsen. Erg aardige en handige man die veel leuke maatwerkfietsen maakt. Ga binnenkort weer eens langs want ik wil er langs met "mijn" etappe van de ligfiets.net route.
Antwoord }
Bedankt door:
#4
(08-Aug-2020, 12:14 PM)ErikvanD schreef: Ik heb bij hem kennis gemaakt met ligfietsen. Erg aardige en handige man die veel leuke maatwerkfietsen maakt. Ga binnenkort weer eens langs want ik wil er langs met "mijn" etappe van de ligfiets.net route.

Tot dusver blijkt hij niet zo "handig." Ik bestel via Marktplaats bij hem een verlengde standaard voor een Optima Condor totaal 52,50 euro. Afgelopen 27 juli overgemaakt. Dus ik vraag hem om via PostNL of DHL te verzenden naar de respectievelijke ophaalpunten in Weesp, en geef daarnaast mijn eigen huisadres op.

Even later zegt hij "beide afhaalpunten zijn vermeld" wat onmogelijk is, zo schrijf ik terug, want je moet of kiezen voor PostNL of voor DHL, de ophaalpunten zijn gespecialiseerd. Dus ik vraag welke dienst hij heeft gebruikt. Wil hij niet zeggen. Ik vraag om een traceernummer. Kan niet want hij heeft zijn emails verwijderd. Dat was 30 juli. Ik heb nog steeds geen briefje in mijn bus gehad, en ik ben de afgelopen weken dagelijks bij de twee ophaalpunten geweest, er was niets voor mij gekomen.

Hij is niet telefonisch bereikbaar via het vaste telefoonnummer bij de aangegeven openingstijden van zijn werkplaats.

Zijn laatste bericht van vandaag slaat alles: "Hij is verzonden via postmaster naar Weesp. Vraag daar even na met paspoort bij de hand."

Mijn conclusie: Of hij zit met me te fucken, of hij is aan het dementeren. Wat is "postmaster" in 's hemelsnaam? Wie vindt het redelijk om een pakket "naar Weesp" te sturen zonder nadere specificatie van bezorgadres.

Ik vind deze onachtzaamheid moeilijk te verteren. Ik heb de afgelopen maand pakketten gestuurd naar Duitsland, Engeland, de VS, Canada, Singapore, New Zealand en die zijn allemaal goed terecht gekomen. Ben ik nou zo slim of?
Antwoord }
Bedankt door:
#5
Mmm, dat klinkt idd erg vaag. En ook niet zoals ik hem ken. Nu heb ik wel bijna alleen ter plekke contact gehad dus niet via de mail. Ik kan me ook nog wel voorstellen dat hij meer een man van de praktijk is en minder van de digitale wereld maar dan nog is dit een vreemd verhaal... Ik hoop voor je dat het goed komt!!
Antwoord }
Bedankt door:
#6
Een pakket voorzien van het juiste adres en het bonnetje bewaren heeft wat mij betreft weinig te maken met de digitale wereld Confused
Antwoord }
Bedankt door:
#7
Is hiermee je pakket verstuurd?
https://www.postmastersexpress.nl/verzen...rland.html
Antwoord }
Bedankt door:
#8
(08-Aug-2020, 07:15 PM)gideon schreef: Is hiermee je pakket verstuurd?
https://www.postmastersexpress.nl/verzen...rland.html

Ik zou het niet weten, want ik heb nooit een traceernummer gehad en er is nooit een briefje bij me in de bus geworpen.

Ik ontvang een paar keer per maand van FedEx Express en die laten altijd een briefje achter als ze me niet treffen.
Antwoord }
Bedankt door:
#9
Ik heb 3 dagen geleden laten weten dat ik dringend een telefoongesprek wil voeren, tot dusver geen enkel antwoord.
Antwoord }
Bedankt door:
#10
Het telefoonnummer staat toch gewoon op de website?

Groet,

Marco
Antwoord }
Bedankt door:
#11
Ik heb afgelopen vrijdag en zaterdag doorlopend gebeld binnen de aangegeven tijdvakken, en nooit komt er iemand aan e telefoon. Zelfs geen antwoordapparaat.
Antwoord }
Bedankt door:
#12
Ok, hij is gisteren eindelijk binnengekomen. Via DPD, tot mijn verrassing. De instructie voor de ophaalpunten is op dovemansoren gevallen, ik mocht hem ophalen bij mijn buren.Maar alsnog een deceptie! Het lijkt erop dat ik een standaard heb gekregen voor een totaal andere fiets. Ik heb de standaard stevig gemonteerd, en de fiets staat onder zo'n extreme hoek dat ik hem heel voorzichtig moet neerzetten zodat hij niet met het zwaartepunt over de standaard heenkukelt. Met bagage kan ik het wel schudden.De hele aanleiding was dat ik zijn Condor op Marktplaats zag met een adequaat ogende standaard. Mijn vraag was dus: "maakt u die, en mag ik er net zo een?" En dat was eerst ja, maar later zou ik een krijgen "maar dan helemaal recht." Dat lijkt dus een misschatting te zijn geweest.

Ben ik nou een zeiksnor? Ik denk, je hebt de ervaring en een Condor daar staan om te testen etc. dus dat moet toch een koud kunstje zijn? Of is dit alles onredelijkheid van mijn zijde.
Antwoord }
Bedankt door:
#13
Mmm, dit is gewoon niet goed. Je had een langere standaard moeten krijgen. Ik ken die Condor van hem, staat al een hele tijd in zijn winkel. En voor zover ik me herinner ook netjes rechtop.

Ik zou zeggen: terugsturen met de foto van je fiets erbij en vragen om een juiste. Hopelijk wordt dat dan snel en juist afgehandeld.
Antwoord }
Bedankt door:
#14
Misschien domme vraag, maar kun je hem niet uitschuiven? Die van mij kan ik langer en korter maken. Ik weet niet of dat standaard bij elke standaard zo is? Rolleyes
gr. Fietsbennie   site

Antwoord }
Bedankt door:
#15
(14-Aug-2020, 10:34 AM)Fietsbennie schreef: Misschien domme vraag, maar kun je hem niet uitschuiven? Die van mij kan ik langer en korter maken. Ik weet niet of dat standaard bij elke standaard zo is? Rolleyes

Nee, dit is een Pletscher standaard (die je normaal afzaagt op maat) verlengd met een holle aluminium buis die eindigt in een hoekje met een rubber voetje eraan. Het aluminium lijkt te dun gekozen te zijn, want op deze manier buigt dit laatste segment bol onder het gewicht van de fiets.
Antwoord }
Bedankt door:
#16
Ik had een RMA aangevraagd, maar in plaats daarvan kreeg ik een ander exemplaar toegestuurd, beschreven als "toch de eerste." Geen idee waarom ik aanvankelijk 'de tweede' had gekregen, maar goed dit exemplaar is net een krappe centimeter langer, dus het effect scheelde niet zo veel. Deze keer (tegen mijn wensen) weer met "Postmaster" verzonden (in de praktijk DPD) en weer (tegen mijn wensen) kon ik het ophalen bij mijn buren.

Maar dit laatste exemplaar is verlengd met een stevig stuk pijp dat voorzien is van M10 schroefdraad, dus ik kan een stuk draadeind op maat zagen en onder een geschikte hoek buigen. Niet dat dit de afspraak was, maar ik wil het hier wel bij laten.
Antwoord }
Bedankt door:


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)
Welkom
Je moet jezelf aanmelden voor je een bericht kunt plaatsen.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Nieuwe berichten
Vandaag ben ik blij omdat.....
… Vrachtwagen Inhaal...gideon — 05:59 PM
Banden, banden en nog eens banden
Ik heb, op verzoek, ...Willeke_IGKT — 05:29 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
Ik heb last van VISBart Verbeek — 05:28 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
sis = .. inhaal sy...Willeke_IGKT — 05:12 PM
Banden, banden en nog eens banden
Volgens De configu...365cycle — 05:02 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
Gunst, ik dacht dat ...Fietsbennie — 04:50 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
sis = .. inhaal synd...Roepers — 04:26 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
het is mij vanoc...gideon — 11:28 AM
Banden, banden en nog eens banden
Nee hoor Piet. Dat...PietV* — 11:27 AM
Banden, banden en nog eens banden
Helaas geen op...berth9999 — 11:21 AM
Banden, banden en nog eens banden
HenningT over de...365cycle — 11:14 AM
Banden, banden en nog eens banden
Dat is leuke verko...berth9999 — 10:48 AM
aanhang karretje voor ice trike
Je stelde al dat voo...Bacchus — 09:14 AM
Overstekend... (wild, vee, huisdieren)
Ik had vandaag een...Bacchus — 08:20 AM
Banden, banden en nog eens banden
Hij heeft een A7. ...365cycle — 08:08 AM
Banden, banden en nog eens banden
Dat dacht ik ook...Wim -de roetsende — 06:18 AM
Banden, banden en nog eens banden
De sporing doe ik ...Frutsel — 12:02 AM